Известие

Collapse
No announcement yet.

голям разход на газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:43.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      10 на 100 вьв Варна е непостижимо. Еле пьк ако караш само на газ и кьси разстояния. Единствено каране посред нощите може да доведе до близьк до тоя разход.
      Заядох се за филтьрчето щото както писах сьм виждал такьв напьлно задрьстен. Казали му на човека че трябва да се омасли и той го топнал в двигателно масло.
      Стандартният се сменя често, спортният - не. Иначе Колев е описал какво се случва и как.
      Ако правино сьм разбрал колата е ходила на газаджия и има "диагноза".
      Ако филтьрчето прозира, едва ли то е болежката. Ама пьк ще доведе до по сьществени проблеми нататька. Прахолякьт убива моторьт бавно но сигурно.
      Ами разхода си е около 10 не съм казал твърдо 10 да не карам в 16-18h в задръстванията а колега щом филтъра прозира ако ми позволиш ще кажа че колкото повече въздух влиза толкова сместа обеднява а когато сместа обеднява следва впръскване на повече гориво в камерата и ето ти голям разход.
      Друг много важен момент игра изпарителя и газаджията ако случиш на маЙстор а не майстор горкия ти разход с обикновена газова
      Alfa Romeo 145 1,4 T.S. 103HP

Comment

Значи сега след центровката ,горе доло се пооправи разхода с 8 литра гратско минавам 40 км на много къси разтояния...но така и немога хубаво да я засеча като все нещо и има и стой по 2,3 дена в бокса.сега 2 те помпи на саединителя са ми за смяна... преди това бензинова помпа и все така нещо олправя след 2 дена друго излезне .взе да ми писва.не ми работи стрелката на на таблото за градусите ,и се чуда достатачно ли загрява тази кола.иначе като барна маркучите са си нормални.ама знам ли вече?имам и лагуна 2 1.9 дци и тя гратско ми гори 12,13..кво става с тея коли няма думи.иначе на дълго ми пада на 5,5-6.ама това е друга тема за друг форум.за алфата за сега се доверявам сляпо на газаджията при който ходих.и сас сигорност ще сменя филтъра скоро.само неразбрах какво ще стане ако го увия с тензух тоя филтър по малко въздух да флиза.

Comment

то по-малко въздух няма да влиза ами ще влиза по-трудно и тогава вече ще я удавиш от газ. те хората точно обратното искат.
          засечи я извънградско и с пълна бутилка. между другото като върнеш оригиналния филтър ще се появят други /д/ефекти по работата на газ.
          точка

Comment

да ,знам ще иска отново центровка...лятото предполагам че е безначение с какъв филтър карам.нали?

Comment

Working...
            X